ابقای اعضای هیأت رئیسه شورای نگهبان برای یک سال آینده / جنتی برای یک سال دیگر دبیر شورا شد وزیر اطلاعات: امکانات اطلاعاتی و امنیتی را بسیج کردیم / در جنگ ۱۲ روزه ۷ میلیون گزارش مردمی داشتیم عضو سابق کمیسیون امنیت ملی: خاتمی یا نبویان برای دشمن هیچ فرقی ندارد سفیر ایران در مسکو: پزشکیان برنامه‌ای برای سفر به روسیه ندارد تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم

رئیس جمهور وارد کرمان شد

رئیس جمهور برای بازدید از مناطق سیل‌زده جنوب استان کرمان وارد فرودگاه جیرفت شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۷ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 21
کد خبر: ۱۱۸۷۳۱

به گزارش راهبرد معاصرآیت الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور لحظاتی پیش برای بازدید از مناطق سیل‌زده جنوب استان کرمان وارد فرودگاه جیرفت شد. آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور شب گذشته نیز در بدو ورود به ایران از سفر مسکو و از فرودگاه مهرآباد تهران در تماس تلفنی با زینی‌وند استاندار کرمان جویای احوال مردم سیل‌زده استان کرمان شد.

در این تماس تلفنی زینی‌وند استاندار کرمان گزارشی از وضعیت مناطق سیل‌زده استان کرمان ارائه کر ده در پاسخ به سؤالات رئیس جمهور اظهار داشت: سیل اخیر در جنوب استان کرمان بسیار گسترده و فراگیر بود.

وی با بیان اینکه به جز یک نفر، خوشبختانه آسیب جانی در این منطقه نداشتیم، ادامه داد: وزیر کشور نیز در مناطق سیل‌زده جنوب استان کرمان حضور داشته و روستا به روستا در بین مردم حاضر شدیم.

استاندار کرمان با اشاره به امکان دسترسی زمینی به مناطق سیل ‌ز ده جنوب استان کرمان گفت: به روستاهای حاشیه تالاب جازموریان که حالت باتلاقی دارند، در بیشتر مناطق دسترسی زمینی وجود دارد.

وی با بیان اینکه شب سیل هم تا صبح در منطقه و در بین مردم بودیم افزود: در حال حاضر امدادرسانی زمینی و هوایی در منطقه در حال انجام است.

زینی‌وند با اشاره به اینکه با حضور وزیر کشور جمع بندی خوبی انجام شده گفت: نهادهای مختلف پای کار هستند، 6 بالگرد در منطقه در حال امدادرسانی به مردم است و امیدواریم تا دو سه روز آینده به ثبات برسیم.

به گزارش تسنیم محسن رضائی معاون اقتصادی رئیس جمهور نیز با استاندار کرمان تماس گرفت و گزارش آخرین وضعیت مناطق سیل ‌ زده استان را جویا شد.

در این تماس تلفنی استاندار کرمان ضمن گزارشی از وضعیت کنونی مناطق سیل‌زده استان کرمان از تلاش گسترده برای دسترسی زمینی به همه روستاها خبر داد ./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار